ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014 2020

H SANITEC, μία από τις ηγέτιδες βιομηχανίες ειδών υγιεινής στην Ελλάδα, έχοντας εμπειρία τριών δεκαετιών στον χώρο, διαθέτει στην αγορά ευρεία ποικιλία ειδών υγιεινής, προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα. Η εταιρία έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8000 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη, με χώρους βιομηχανικής παραγωγής νεροχυτών κουζίνας, μπανιερών & νιπτήρων μπάνιου, αποθήκες & χώρους διανομής, εκθετήρια & γραφεία διοίκησης. Επί πολλά έτη η SANITEC ανέπτυξε ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων, ενώ η διανομή των προϊόντων καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία εξάγει σε διάφορες ξένες χώρες (όπως στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή, στην Βόρεια Αφρική) προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε ζήτηση των πελατών της.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μετά από έρευνα ετών και σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογία, νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, η εταιρία παρουσιάζει το 2014 την νέα σειρά γρανιτένιων νεροχυτών κουζίνας “ULTRA GRANITE”, σε 19 μοντέλα με αισθητική υπεροχή και 6 σύγχρονες αποχρώσεις.

Οι πρώτης τάξεως α’ ύλες περιέχουν κατά σχεδόν 80% ορυκτό χαλαζία, το σκληρότερο συστατικό των γρανιτικών πετρωμάτων. Η σύνθεση της φόρμουλας μαζί με το αυτοματοποιημένο περιβάλλον παραγωγής, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των νεροχυτών, το αναλλοίωτο χρώμα τους επί πολλά έτη και την εξαιρετική αντοχή τους σε μηχανικές καταπονήσεις.

Οι συνθετικοί νεροχύτες της σειράς “CLASSIC”, παράγονται από την SANITEC εδώ και πολλά έτη, σε διάφορους εργονομικούς σχεδιασμούς, λειτουργικές φόρμες και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (με εμφάνιση «γρανίτη» & «μεταλλιζέ»).

Η καλή τους ποιότητα και οι λογικές τιμές έχουν καθιερώσει τους νεροχύτες της σειράς “CLASSIC” ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες ξένες αγορές.

Όλοι οι νεροχύτες της “SANITEC” παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν πάντα τα ειδικά αυτοκόλλητα αυθεντικότητας, εξοπλίζονται με τα κατάλληλα σιφόν και ανοξείδωτες βαλβίδες αποχέτευσης, πατρόν κοπής και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάστασή τους.

ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Στον τομέα του μπάνιου, η SANITEC Α.Β.Ε.Ε. παρουσιάζει διάφορες σειρές μοντέρνων προϊόντων, όπως ακρυλικές μπανιέρες σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων.

Το σώμα των μπανιερών παράγεται από το μοναδικό 100% χυτό ακρυλικό φύλλο LUCITE SW – Cast Acrylic Sheet (poly-methyl-methacrylate), το οποίο είναι χημικά αδρανές και το μόνο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες πιστοποιημένες με το διεθνές σήμα της MICROBAN.

Το εργοστάσιο διαθέτει μεγάλη σειρά υδρομασάζ & συστημάτων υδροθεραπείας (παραδοσιακά υδρομασάζ, παλμικά, χαλαρωτικά, τονωτικά, αερομασάζ, αρωματοθεραπεία, χρωμοθεραπεία κλπ), με τα οποία εξοπλίζει τις ακρυλικές μπανιέρες σύμφωνα με τις ζητήσεις των πελατών.

Όλες οι γραμμές παραγωγής έχουν οργανωθεί σύμφωνα με τις καλύτερες μεθόδους και τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές. Η ποιότητα του κάθε προϊόντος διασφαλίζεται από τον συνεχή έλεγχο σε κάθε φάση της παραγωγής του, καθώς και από την τελική επιθεώρησή τους πριν την συσκευασία.

H SANITEC Α.Β.Ε.Ε. ακολουθεί πάντα αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, τις οποίες επιλέγει και εισάγει από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές εταιρίες.

Όλα τα προϊόντα “SANITEC” είναι εξαιρετικής ποιότητας, καλύπτονται από επίσημες εγγυήσεις και φέρουν τη σφραγίδα ποιότητος CE σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

• Για τη σειρά νεροχυτών “ULTRA GRANITE”, η SANITEC έχει ολοκληρώσει την πιστοποίηση της χημικής τους σύστασης στα Γερμανικά εργαστήρια “LGA”(TÜV Rheinland LGA), σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί «ασφάλειας επαφής τροφίμων».

• Σχετικά με τα συστήματα υδρομασάζ, τα ηλεκτρο-μηχανικά μέρη τους είναι ποιοτικά πιστοποιημένα από τον Γερμανικό Οργανσιμό ΤÜV, με τις σφραγίδες GS EN 60335-2-60/A1:2005 & CE σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Προτύπων EN 198, EN 200, EN 145/6, EN 12764, DIN VDE 0100-701/A1.

Όλη η διαδικασία παραγωγής & ο έλεγχος των προϊόντων είναι σε πλήρη εναρμόνιση με το Πρότυπο Διασφάλισης κατά ISO-9001:2008, πιστοποιημένο από τον Γερμανικό Οργανισμό TÜV-Saarland.