ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014 2020

H SANITEC, μία από τις ηγέτιδες βιομηχανίες ειδών υγιεινής στην Ελλάδα, έχοντας εμπειρία τριών δεκαετιών στον χώρο, διαθέτει στην αγορά ευρεία ποικιλία ειδών υγιεινής, προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα. Η εταιρεία έχει εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη, με χώρους βιομηχανικής παραγωγής των νεροχυτών κουζίνας, μπανιερών και νιπτήρων, αποθήκες logistics & χώρους διανομής, εκθετήρια και γραφεία διοίκησης. Επί πολλά έτη η SANITEC ανέπτυξε ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων, ενώ η διανομή των προϊόντων καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία εξάγει σε διάφορες ξένες χώρες όπως στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή, στην Βόρεια Αφρική κ.ά., προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε ζήτηση των πελατών της.

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μετά έρευνα ετών και σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογία, νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, η εταιρία παρουσιάζει τις δυο σειρές νεροχυτών κουζίνας, την “ULTRA GRANITE” και την “CLASSIC”, σε ποικιλία μοντέλων με αισθητική υπεροχή και πολλές σύγχρονες αποχρώσεις.

Τα πρώτης τάξεως υλικά των νεροχυτών “ULTRA GRANITE” περιέχουν κατά 80% φυσικό γρανιτικό ορυκτό χαλαζία, το σκληρότερο συστατικό των γρανιτικών πετρωμάτων και 20% ρητίνες. Η σύνδεση της φόρμουλας μαζί με το αυτοματοποιημένο περιβάλλον παραγωγής, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των νεροχυτών, το αναλλοίωτο χρώμα τους επί πολλά έτη και την εξαιρετική αντοχή τους σε μηχανικές καταπονήσεις.

Η σειρά νεροχυτών “CLASSIC” παράγεται από την SANITEC εδώ και πολλά έτη, σε διάφορους εργονομικούς σχεδιασμούς, λειτουργικές φόρμες και σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων (με εμφάνιση «γρανίτη» & «μεταλλική»).

Η υψηλή τους ποιότητα και οι ισορροπημένες τιμές έχουν καθερώσει τους νεροχύτες SANITEC ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες ξένες αγορές.

Όλοι οι νεροχύτες είναι παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν πάντα τα ειδικά σήματα αυθεντικότητας, εξοπλίζονται με τα απαραίτητα σιφόν και τις ανοξείδωτες βαλβίδες αποχέτευσης, τα πατρόν κοπής και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάστασή τους.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ “MONOBLOC” ΝΕΡΟΧΥΤΩΝ & ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν, μια συμπαγής κατασκευή επιφάνειας “MONOBLOC” που συνδυάζει τον μονοκόμματο πάγκο κουζίνας με ενσωματωμένες γούρνες νεροχύτη.

Κατασκευάζονται υπό αυστηρότατες ποιοτικές προδιαγραφές και διατίθεται σε διάφορα μοντέλα & χρώματα, που αισθητικά προσφέρουν στον χώρο την απόλαυση της μοναδικότητας και του εκλεκτισμού.

Είναι ένα προϊόν στοιβαρό, μη πορώδες, χωρίς ενώσεις, απόλυτα στεγανό και αδιάβροχο, με εξαιρετικά λείες επιφάνειες. Η δε τεχνική του αρτιότητα επιτρέπει την εφαρμογή σε διάφορες διαστάσεις κατά περίσταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Οι επιφάνειες κουζίνας “MONOBLOC” πάγκου-νεροχύτη, σε μινιμαλιστική εμφάνιση, συνδυάζουν καταπληκτική αντοχή σε καθημερινή χρήση με τη λάμψη των επιφανειών τους και τα χρώματα να μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, εύκολη συντήρηση με συνήθη απορρυπαντικά, καθώς επίσης και το μέγιστο πλεονέκτημα του ότι είναι απολύτως επισκευάσιμα επιτόπου και χωρίς κόπο.

ΜΙΝΙ-SPA, ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Στον τομέα του μπάνιου η SANITEC παράγει μια μεγάλη σειρά προϊόντων, όπως Mini-Spa, και ακρυλικές μπανιέρες σε ποικιλία μοντέλων σε σύγχρονους και πρακτικούς σχεδιασμούς πολλών διαστάσεων.

Το σώμα των μπανιερών παράγεται από 100% χυτό ΑΚΡΥΛΙΚΟ φύλλο (Cast Acrylic Sheet) Poly-methyl-methacrylate, το οποίο είναι χημικά αδρανές, με όλες διεθνείς ποιοτικές πιστοποιήσεις.

Το εργοστάσιο διαθέτει επίσης σειρά από συστήματα υδροθεραπείας (υδρομασάζ, αερομασάζ, χρωμοθεραπείες, κλπ) που εξοπλίζει τα Mini-Spa και τις μπανιέρες σύμφωνα με τις ζητήσεις των πελατών.

Παράλληλα, κατασκευάζονται σειρές από μοντέρνες ντουζιέρες, χυτές, τύπου “FLAT”, με αντιολισθητικές επιφάνειες, σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα. Είναι οι ντουζιέρες που προτιμώνται από ολοένα περισσότερους, είτε ιδιώτες είτε και επαγγελματίες όπως μεγάλα ξενοδοχεία, λόγω της εξαιρετικής τους αντοχής και εμφάνισης.

Όλες οι γραμμές παραγωγής έχουν οργανωθεί σύμφωνα με τις καλύτερες μεθόδους και τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές. Η ποιότητα του κάθε προϊόντος διασφαλίζεται από τον συνεχή έλεγχο σε κάθε φάση της παραγωγής του, καθώς και από την τελική επιθεώρηση και πιστοποίησή τους πριν από την συσκευασία τους.

ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΥΠΟΥ “MONOBLOC” & ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΙ

Η εταιρεία κατασκευάζει διάφορες σειρές από νιπτήρες μπάνιου, που περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και χρωμάτων.

Η σειρά νιπτήρων τύπου “MONOBLOC”, δημοφιλείς σε όλο το πελατολόγιο και ιδιαιτέρως από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών σε πολύ μοντέρνα μινιμαλιστικά σχέδια. Το κάθε μοντέλο παράγεται χυτό, σε ένα αρχικό μέγιστο μήκος, το οποίο μπορεί να κοπεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Η σειρά ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΩΝ νιπτήρων, διατίθεται σε πληθώρα σχεδίων και διαστάσεων, σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και μπορούν να προσαρμοσθούν πάνω σε έπιπλα μπάνιου, δίνοντας ένα ιδιαίτερα όμορφο σύνολο στο μπάνιο.

Όλοι οι νιπτήρες μπάνιου διαθέτουν σκληρό και συμπαγές σώμα, εξαιρετικά λεία και γυαλιστερή επιφάνεια με αντοχή στην καθημερινή χρήση και ευκολία στον καθαρισμό και την συντήρησή τους, καθώς είναι απολύτως επισκευάσιμα επιτόπου και χωρίς κόπο.

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η σειρά Επίπλων Μπάνιου περιλαμβάνει μονάδες επίπλων διαφόρων μοντέλων και χρωμάτων, από υλικά υψηλής ποιότητας με ανθυγρές επιφάνειες πιστοποιημένες κατά LCM και εξαιρετική ανάγλυφη υφή ξύλου, πάχους 18 χιλ.

Όλα τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν ομορφιά στον χώρο και κυρίως πρακτικότητα στην χρήση τους. Σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και μοντέλα, είναι ιδανικά για ιδιωτικά και επαγγελματικά μπάνια.

Με ευρυχωρία στους χώρους και τα συρτάρια τους, με μηχανισμούς ασφαλείας soft close, διαθέτουν επίσης μεγάλη γκάμα από συνοδευτικά όπως καθρέφτες, στήλες φωτιστικά, θερμομεικτικές μπαταρίες κλπ.

Σε όλα τα έπιπλα μπάνιου έχει προβλεφθεί η εφαρμογή των επικαθήμενων νιπτήρων μπάνιου που κατασκευάζει η SANITEC, δίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα απόλαυσης και πολυτέλειας σε κάθε χώρο.

H SANITEC διαθέτει ειδικό Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης που επιλέγει και εφαρμόζει όλες τις υψηλές διαδικασίες παραγωγής, την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται και οι οποίες επιλέγονται και εισάγονται από τις καλύτερες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες.

Όλες οι γραμμές παραγωγής ελέγχονται απολύτως σε όλα τα στάδιά τους, τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα για τις ιδιότητές τους και καλύπτονται από επίσημες εγγυήσεις. Φέρουν την Ευρωπαϊκή Σήμανση CE σύμφωνα με τα ανάλογα πρότυπα της κάθε σειράς προϊόντων.

Όλη η διαδικασία παραγωγής & ο έλεγχος των προϊόντων είναι σε πλήρη εναρμόνιση με το Πρότυπο Διασφάλισης κατά ISO-9001:2015, πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό SWISS Approval International.